© Miles Fischler

Kiel

woensdag 27 januari

Omdat het afgelopen zaterdag begon te regenen halverwege onze tour staan Tomas en ik hier terug vandaag. Nu regent het regent het niet maar beloofd is beloofd en samen zijn we onderweg. Woensdagnamiddagactiviteitenloket. Emilie van vzw recht-op (vereniging waar armen het woord nemen) belt aan en wij spelen voor de deur of in de hal. Muziek en een doos met de vraag wat je mee zou nemen mocht je huis in brand staan (waarop Cocteau antwoordde ‘het vuur’).
Goede mop zegt Emilie want als Cocteau het vuur meeneemt stopt zijn huis met branden. Ik zou niks meenemen, gewoon snel weglopen zegt een dame. Ik een brandblusser zegt een zoon.
Een vrouw zegt:’U komt juist op tijd, ik heb een rattenplaag op mijn terras, gisteren heb ik de hond van mijn dochter laten inslapen en met die corona zie ik niemand meer, is het goed als ik jullie film?’ Een andere vrouw zegt: ‘Had ik het geweten en was het geen corona, ik had koffie gemaakt en koekjes.
Kledingwinkel Eerlijkheid, snuffelmarkt de Vrienden, Brussel laser/epilation, Family Travel, Pearl cash and carry, Baraka snack, nachtwinkel Denniz.
Half zes, laatste inkomhal, een dame, ze hoort niet meer zo goed, zegt bij het buitengaan, allez, ga nog maar wat mensen blij maken. Het regen het regent niet en met stille trom maar vol vuur vanbinnen stappen wij terug naar onze fietsen en drinken mierzoete muntthee onderweg.

#wereldtourneeinantwerpen